Stalen deuren in een Klick
Zonder verbouwing

Onze stijlvolle stalen deuren kli(c)k je zonder te verbouwen in jouw bestaande kozijnen. Klick, klick en klaar! Stel jouw eigen stalen deur samen.

Vanaf €2495,-

Een klik met staal.

Een stalen deur installeren kost meestal veel geld en tijd. Oude kozijn eruit, muren aanpassen, stalen kozijn erin en dan opnieuw stucen en schilderen.

Interieurstylist Lieke Vingerhoed en staalproducent Maarten Huurdeman zochten naar een makkelijker en sneller alternatief.

Samen ontwikkelden ze daarom dé oplossing; Klick! Wij klikken kwalitatief staal in jouw bestaande kozijnen. Hierdoor is verbouwen, stucen en schilderen niet nodig. Groots effect binnen een handomdraai.

Hoe werkt Klick

Een Klick deur heb je al in 6 makkelijke stappen in huis! Meet je oude deur op en geef al je keuzes door in onze configurator. Daarna komen wij inmeten en duiken we de fabriek in om jouw deur te maken. Zodra de deur af is, komen we hem zo snel mogelijk bij jou thuis plaatsen.

Stap 1

Meet je oude deur

Om te weten of jouw huis geschikt is voor Klick vragen we naar de maten van je huidige deur.

Stap 2

Kies jouw indeling

Bepaal welke lijnen in de 3 verschillende deuren het beste passen bij jouw interieur.

Stap 3

Kies een kleur

Voor elk interieur de perfecte kleur. We leveren de Klick stalen deuren in 4 unieke kleuren.

Stap 4

Glas kiezen

Wil je in jouw deur helder, grijs of rookglas? Bekijk de verschillen en kies de glassoort die past bij jou.

Stap 5

Inmeten

Het inmeten hoef je niet zelf te doen, wij komen bij je thuis om de maten op te nemen. Zo kan er niks misgaan!

Stap 6

Productie en installatie

Samen bepalen we een moment waarop we de deur komen installeren. De oude deur nemen we voor je mee!

Klick in beeld.
Binnenkijken bij onze klanten?

Niets is leuker dan binnenkijken bij anderen. Onze klanten hebben de deur wagenwijd voor je opengezet zodat jij met eigen ogen kan zien hoe gaaf de stalen Klick deuren zijn. Genoeg inspiratie zodat jij de deur die bij jouw interieur past moeiteloos samenstelt.

Klanten van Klick aan het woord.

Klick biedt de oplossing

"Sinds gisteren zijn wij trotse eigenaren van een mooie klick deur. Hij staat prachtig. Waar we bij andere leveranciers niet terecht konden vanwege de standaard profielmaten. Wist Jelle ons ervan te verzekeren dat Klick de juiste oplossing is. De 2 heren die de deur gisteren kwamen plaatsen waren supervriendelijk, werkten zeer netjes en het resultaat is fantastisch! Wij zullen klick zeker aanbevelen!"

- Familie Kattenberg

De vakmensen van Klick

"Wij hebben 3 stalen Klick deuren op maat laten maken door Maarten Huurdeman. De deuren hebben een mooie uitstraling met een smal profiel waardoor ze uniek zijn. Onze complimenten voor het ontwerp en het plaatsten door de vakmensen van Klick."

- Jacqueline en Bert

Klick steeled our door!

"Van eenvoud naar een ware eye-catcher, zo kan ik de overgang van oud naar nieuw noemen. Klick heeft recent bij ons een prachtige stalen deur geplaatst. Een unieke oplossing. Na lang zoeken hebben wij eindelijk de entree waar wij al een tijdje van droomde! Dat is wat ons betreft niet het enige pluspunt, ook de service is top te noemen. Bedankt Klick!"

- Fam. de Ruijter

De deur maakt ons interieur af

"Wij zijn superblij met onze mooie deur. De deur maakt ons interieur echt af. Wij vinden het ontwerp mooi en het inmeten en plaatsen was zo gedaan. Goede service en dat voor een hele mooie prijs! Ik zou de deuren van Klick iedereen aanraden!"

- Marieke Zwanikken