Klick Klick Klaar
Een stalen deur in 6 stappen

Het leuke van Klick is dat je een stalen deur helemaal zelf kan samenstellen. We leggen je graag uit hoe jij jouw perfecte deur stap voor stap ontwerpt en bestelt.

Stap 1 – Oude deur opmeten

Om er zeker van te zijn dat een Klick stalen deur in jouw huis past, vragen we je de huidige deur op te meten. Meet de hoogte, breedte en diepte van jouw deur en vertel ons of je deur een bovenlicht heeft. Zit er bij jou zo’n raampje boven de deur? Dan verwijderen we die vakkundig als we de deur komen plaatsen.

Naast het doorgeven van de maten, stuur je ons ook een foto van je huidige deur. Deze informatie gebruiken wij om te bepalen of jouw huis geschikt is voor een Klick deur. Je hoeft niet bang te zijn dat je fouten maakt tijdens het meten en fotograferen, want wij komen na het plaatsen van je bestelling altijd eerst bij je thuis inmeten voordat we de deur gaan maken!

Stap 2 – Indeling kiezen

Na het meten van je huidige deur ga je de indeling van je Klick deur bepalen. Lieke en Maarten ontwierpen 3 verschillende modellen; een eigentijds, industrieel en modern model. Iedere deur heeft de herkenbare en unieke elementen van het Klick design, maar elke deur heeft een eigen uitstraling.

Vind je het moeilijk om een indeling te kiezen? Kijk dan eens naar lijnen in je interieur. Denk aan de hoogte van kasten of je keuken. Welke stalen deur past daar het beste bij? Welke indeling jij mooi vindt, hangt daarnaast echt af van je smaak. Ga op je gevoel af.

Stap 3 – Kleur kiezen

De Klick deuren worden uitgevoerd in 4 unieke kleuren. Graphite Black, Silk Grey, Umbra Grey en Metallic Bronze. Welke kleur je kiest hangt af van smaak, maar ook zeker van de rest van je interieur. Kijk bijvoorbeeld naar je kozijnen en de kleuren van je meubels. Welke kleur staal past daar het beste bij? Vind je het moeilijk om de kleuren op je scherm goed te zien? Bestel dan ons stalenpakket.

Lieke maakte deze handige video waarin ze je uitlegt hoe je een staalkleur kiest die perfect past bij je interieur!

Stap 4 – Glas kiezen

Volgende stap is het kiezen van glas. Bij Klick kies je voor helder, grijs of rookglas. Met grijs glas creëer je iets meer privacy dan met helder glas en het rookglas geeft een heel sjiek effect.

Al ons glas is gelaagd veiligheidsglas. Zo weet je zeker dat jouw deur tegen een stootje kan!

 

Stap 5 – Inmeten

Zodra jij je keuzes hebt gemaakt verzend je de aanvraag. Wij beoordelen je aanvraag en controleren of jouw woning geschikt is voor Klick deuren. Als dit het geval is maken we een afspraak zodat we de deur kunnen komen inmeten.

Onze vakkundige monteurs meten precies hoe groot de stalen deur moet worden en ook kijken ze met jou naar de draairichting van de deur. Zodra alle maten en verdere details opgenomen zijn, gaan we jouw deur maken in onze eigen werkplaats.

Stap 6 – Productie en installatie

Jouw stalen deur wordt geheel volgens jouw wens geproduceerd in onze eigen werkplaats in Nederland. Zodra de deur klaar is kiezen we samen een moment waarop we de deur komen plaatsen.

Bij plaatsing verwijderen we jouw oude deur en indien nodig ook het bovenlicht. De stalen Klick deur wordt in het huidige kozijn geklikt en bevestigd. Meestal duurt dit slechts een half uurtje! Bij vertrek nemen we de oude deur mee zodat jij direct kan genieten van de nieuwe stalen deur!